Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Karlstads VK - Volleyboll för alla

Karlstads Volleybollklubb bildades 1972 och har idag tre seriespelande lag, varav vårt representationslag på damsidan spelar i landets näst högsta serie, Division 1 och klubben har en växande ungdomsverksamhet. Karlstads volleyboll har cirka 160 medlemmar i alla åldrar. Vi är en arbetar i nuläget med att ta fram en handlingsplan med mål och aktiviteter för att ytterligare utveckla föreningen. Genom att utbilda tränare och ledare från egna led hoppas vi kunna ta emot alla nya volleybollspelare.


Säsongen 2019/2020 har vi följande träningsgrupper.

Volleybompa (lekfull rörelseträning med hinderbanor och bollekar 3-6 år)

Kidsvolleyboll (4-manna för åldrarna 6-10 år)

Volley2000 (4-manna för åldrarna 10-14 år) 

Nybörjare (nybörjargrupp med blandade åldrar för de som vill prova volleyboll för första gången)

Dam div 3

Dam div 1

Herr div 3

 

Är du intresserad av att börja spela volleyboll? För intresseanmälan använd formuläret via följande länk, skriv din fråga eller vilket lag du är intresserad av i kommentarsfältet http://www.karlstadsvk.se/form/Default.asp?ID=181607 . Tag gärna kontakt med oss på karlstadvk@hotmail.se . Du kan också följa oss på Facebook och på Instagram - karlstadvk.

KVK A - NORSJÖ
2019-02-18 08:32
Alwa Karlin slår in matchbollen, 3-1 till KVK
Recept på vinst
  • 2 st friska och hela spelare
  • 2 st skadade
  • 4 st sjuka
  • 1 st inlånad från b-laget
Ibland är det skönt att kunna gå in i en match utan höga krav på prestation. Vi hade inte de bästa förutsättningarna inför matchen mot Norsjö. Många har varit borta under veckan på grund av sjukdom och skador. I torsdags kändes det osäkert om vi ens skulle lyckas få ihop ett lag. Men det fick vi! 

Vi har bra servar, och har tränat mycket serve senaste veckorna. Vi sa på förhand att vi skulle dra nytta av våra starka servar på hemmaplan, och det gjorde vi. Norsjö hade direkt svårt att hålla i sina servemottagningar och KVK kunde dra ifrån med några poäng direkt i matchens inledning. Set 1 och 2 hade KVK ledningen genom hela seten. Set 3 kom att svänga lite mer. KVK hade en matchboll vid ställningen 24-23 i tredje set men kunde inte knyta ihop säcken. Tredje set slutade 27-25 till Norsjö och matchen gick till ett fjärde set.

Vi blev lite stressade under tredje set och gav bort en del enkla bollar. Norsjö hade dock samma problem genom matchen, och bjöd hemmalaget på gratispoäng. I fjärde set spelar vi som ett lag och vi håller ett bra fokus. Med beslutsamhet tar vi hem setet med 25-15 och tre mycket sköna poäng till KVK som då klättrar förbi Rissne och Lindesberg i tabellen. 

Nu väntar en spelledig helg, tid för återhämtning, och sedan är vi redo att ta oss an Solna på hemmaplan den 2/3 kl 16.00. VÄLKOMNA!

Välkommen till den 47:e Trettonhelgcupen!
2018-12-03 15:37
Den 5 januari är det dags för den 47:e Trettonhelgscupen i Karlstad!
Plats: Idrottshuset, Sundsta, Karlstad
Tid: 9.00-19.00
Klass: Dam, Herr

Läs mer i inbjudan
Restaurangchansen
2018-11-30 10:42
Nu säljer vi Restaurangchansen. Den kostar 260:- och 50% går till klubben. Restaurangchansen finns som app eller häfte. Du beställer via din närmaste KVK-medlem.
Kontakta din tränare om du inte har fått en beställningslista.
Dags för match!
2018-11-30 10:34
Förra veckans match var inte mycket att hänga i julgranen... Solna vann rättvist med 3-0 och kunde läsa sönder oss vilket skapade stor frustration i laget och många klev undan från ansvar. 

Främsta fokuset mot Rissne är att göra en bra insats där alla tar sitt ansvar. Vilket slutresultatet blir är inte det viktiga den här matchen. Nu vill vi känna att vi har gjort en bra match oavsett om det leder till seger eller förlust. Hoppas på att fortsätta samma goda stämning som senast på hemmaplan. 

Med gott stöd från publiken så är vi redo att tagga för match!
16.00 på lördag i Mariebergshallen. Vi ses!
/KVK DAM A
 
Instagram
Våra samarbetspartners