SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Karlstads VK - Volleyboll för alla

Karlstads Volleybollklubb bildades 1972 och har idag fyra seriespelande lag, varav vårt representationslag på damsidan spelar i division 2 och klubben har en växande ungdomsverksamhet. Karlstads volleyboll har cirka 160 medlemmar i alla åldrar. Vi är en förening som arbetar i nuläget med att ta fram en handlingsplan med mål och aktiviteter för att ytterligare utveckla föreningen. Genom att utbilda tränare och ledare från egna led hoppas vi kunna ta emot alla nya volleybollspelare.

 

Säsongen 2021/2022 har vi följande träningsgrupper:

 

Volleybompa (lekfull rörelseträning med hinderbanor och bollekar 3-6 år)

Kidsvolleyboll (4-manna för åldrarna 6-10 år)

Volley2000 (4-manna för åldrarna 10-14 år) 

Nybörjare (nybörjargrupp med blandade åldrar för de som vill prova volleyboll för första gången)

Dam div 3

Dam div 2

Herr div 2

 

Är du intresserad av att börja spela volleyboll? För intresseanmälan använd formuläret via följande länk, skriv din fråga eller vilket lag du är intresserad av i kommentarsfältet http://www.karlstadsvk.se/form/Default.asp?ID=181607 . Tag gärna kontakt med oss på karlstadvk@hotmail.se . Du kan också följa oss på Facebook och på Instagram - karlstadvk.

 

 

 

 

Välkomna till 13-helgscup 2022
2021-11-26 11:06

Varmt välkomna med er anmälan till 2022 års Trettonhelgscup!

Inbjudan och spelarlista finns här nedan.

 

Lördag 8 januari i Sundsta bad-och idrottshus

Tid: 09-19

 

 

Trettonhelgscup 2022 » Inbjudan_Trettonhelgscup_2022.pdf

 

Trettonhelgscup 2022 » SPELARLISTA_2022.docx

Succén KVK-tipset är tillbaka! Du får spänning, möjlighet till storvinst och ger stöd till KVK.
2021-08-20 11:50

 

Så här går det till:

 

Tidsperiod: Säsongen innefattar 20 veckor. Vi startar 18/9 med unionstravet på Färjestad och avslutar på annandagen. Förhoppningen är att vi vid säsongens slut har en stor vinstsumma som delas ut till andelsägarna! 

 

Kostnad: 100:- per person/vecka där hälften av insatsen går oavkortat Karlstads VK och hälften går till veckans spel. Den totala kostnaden för en säsongs blir alltså 2000:-/person (100:-/v i 20 veckor). Vinster: Inspelade vinstpengarna kommer att fördelas 70% till andelsägarna och 30% till Karlstads VK. Vinstpengarna utbetalas i till andelsägarna efter säsongens avslut. 

 

Anmälan: För att anmäla dig till KVK-Tipset skickar du ett mail till karlstadvk@hotmail.se. I mailet uppger du namn, telefonnummer samt personnummer (för medlemsregistrering, du behöver bara ange de sex första siffrorna). Sedan betalar du in hela din insats senast den 16 september till Plusgiro 796015-6, alternativt via Swish 123 – 13 13 113 och skriver ”KVK-tipset” som meddelande. Samtliga insatser kommer att läggas på V75. 

 

Johan Quist kommer att stå för tippningen och systemens utformning. Johan är väl insatt i travet och har ägt hästar i många år. 

 

 Målet är att få 50 medlemmar i KVK-tipset! 50 medlemmar skulle resultera i en sponsorintäkt till Karlstads VK om 50 000:- samt 30 % av de inspelade vinstpengarna, ett otroligt viktigt bidrag till vår ideella förening!

 

Som andelsägare i KVK-tipset får man: 

  • Spänning i vardagen under 20 veckor - andel i ett stort travsystem och chansen till en storvinst 
  • Stödmedlemskap i Karlstads VK 
  • Fritt inträde och kaffe/te vid samtliga matcher under 2021/22
  • Vara en viktig del av en av Karlstads volleybollklubbs största sponsor 

 

Travsystemet kommer att skickas ut till deltagarna via sms. Hoppas du vill vara med och att du hjälper till att sprida informationen så vi kan värva fler medlemmar till travklubben. Ju fler vi blir desto större vinstchans har vi!

 

STÖD KVK OCH VINN!

Spelschema 13-helgscup 2020
2020-01-04 11:48
Här nedan finns spelschema för söndagens 13-helgscup i Sundsta sporthall.

OBS! Spelstart 09:30 och finalmatcher 17:00.
Inför KVK- FALKENBERG
2019-10-10 17:07
På lördag 12/10 kl 16:00 är det dags för div 1 volleyboll i Mariebergshallen igen! KVK tar emot Falkenberg i säsongens tredje match.

Falkenbergs två första möten har varit jämna fighter, båda har gått till avgörande femte set, där Falkenberg fått se sig besegrade.

 Karlstad har också inlett serien med två förluster 3-0 mot Göteborg och 3-1 mot Svedala - de lagen som leder serien efter de första omgångarna.

Båda lagen jagar således sin första vinst till helgen, och någon kommer att få den. 

Efter de två första matcherna stod det klart att vi hade en del organisatoriska problem på planen. Inte helt förvånande när två lag slagits ihop till ett. Fokus de senaste veckorna har därför legat mycket på att hitta sina roller på planen, hur vi kan göra det lättare för varandra och vikten av att vara disciplinerad i sina förflyttningar.

Vi har fortfarande mycket att jobba med och det finns potential för stor utveckling under säsongen. Det största målet för oss i år är att utvecklas i så stor utsträckning som möjligt. Att alla spelare ska få möjlighet att växa!!!

 Vi hoppas att det också ska räcka för att hålla oss kvar i div 1 till nästa säsong. Hur det går återstår att se... Det första steget i utvecklingen hoppas vi ta på lördag.

Kom och heja på KVK i Mariebergshallen på lördag kl 16!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
KVK A - NORSJÖ
2019-02-18 08:32
Alwa Karlin slår in matchbollen, 3-1 till KVK
Recept på vinst
  • 2 st friska och hela spelare
  • 2 st skadade
  • 4 st sjuka
  • 1 st inlånad från b-laget
Ibland är det skönt att kunna gå in i en match utan höga krav på prestation. Vi hade inte de bästa förutsättningarna inför matchen mot Norsjö. Många har varit borta under veckan på grund av sjukdom och skador. I torsdags kändes det osäkert om vi ens skulle lyckas få ihop ett lag. Men det fick vi! 

Vi har bra servar, och har tränat mycket serve senaste veckorna. Vi sa på förhand att vi skulle dra nytta av våra starka servar på hemmaplan, och det gjorde vi. Norsjö hade direkt svårt att hålla i sina servemottagningar och KVK kunde dra ifrån med några poäng direkt i matchens inledning. Set 1 och 2 hade KVK ledningen genom hela seten. Set 3 kom att svänga lite mer. KVK hade en matchboll vid ställningen 24-23 i tredje set men kunde inte knyta ihop säcken. Tredje set slutade 27-25 till Norsjö och matchen gick till ett fjärde set.

Vi blev lite stressade under tredje set och gav bort en del enkla bollar. Norsjö hade dock samma problem genom matchen, och bjöd hemmalaget på gratispoäng. I fjärde set spelar vi som ett lag och vi håller ett bra fokus. Med beslutsamhet tar vi hem setet med 25-15 och tre mycket sköna poäng till KVK som då klättrar förbi Rissne och Lindesberg i tabellen. 

Nu väntar en spelledig helg, tid för återhämtning, och sedan är vi redo att ta oss an Solna på hemmaplan den 2/3 kl 16.00. VÄLKOMNA!

 
Instagram
Våra samarbetspartners