Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Karlstads VK - Klubben som slår!

Karlstads Volleybollklubb bildades 1972 och har idag tre seriespelande lag, varav vårt representationslag på damsidan spelar i landets näst högsta serie, Division 1. 

Klubben har en växande ungdomsverksamhet i form av 4-manna för åldrarna 10-14år, samt Volleybompa för de allra minsta mellan 3-6år.

Vi har även en nybörjargrupp för de som vill prova volleyboll för första gången.

 

Karlstads volleyboll har cirka 160 medlemmar i alla åldrar. Vi är en växande förening och arbetar i nuläget med att ta fram en handlingsplan med mål och aktiviteter för att ytterligare utveckla föreningen. Genom att utbilda tränare och ledare från egna led hoppas vi kunna ta emot alla nya volleybollspelare.


Är du intresserad av att börja spela volleyboll? Tag gärna kontakt med oss på karlstadvk@hotmail.se . Du kan också följa oss på Facebook och på Instagram - karlstadvk.

KVK A - NORSJÖ
2019-02-18 08:32
Alwa Karlin slår in matchbollen, 3-1 till KVK
Recept på vinst
  • 2 st friska och hela spelare
  • 2 st skadade
  • 4 st sjuka
  • 1 st inlånad från b-laget
Ibland är det skönt att kunna gå in i en match utan höga krav på prestation. Vi hade inte de bästa förutsättningarna inför matchen mot Norsjö. Många har varit borta under veckan på grund av sjukdom och skador. I torsdags kändes det osäkert om vi ens skulle lyckas få ihop ett lag. Men det fick vi! 

Vi har bra servar, och har tränat mycket serve senaste veckorna. Vi sa på förhand att vi skulle dra nytta av våra starka servar på hemmaplan, och det gjorde vi. Norsjö hade direkt svårt att hålla i sina servemottagningar och KVK kunde dra ifrån med några poäng direkt i matchens inledning. Set 1 och 2 hade KVK ledningen genom hela seten. Set 3 kom att svänga lite mer. KVK hade en matchboll vid ställningen 24-23 i tredje set men kunde inte knyta ihop säcken. Tredje set slutade 27-25 till Norsjö och matchen gick till ett fjärde set.

Vi blev lite stressade under tredje set och gav bort en del enkla bollar. Norsjö hade dock samma problem genom matchen, och bjöd hemmalaget på gratispoäng. I fjärde set spelar vi som ett lag och vi håller ett bra fokus. Med beslutsamhet tar vi hem setet med 25-15 och tre mycket sköna poäng till KVK som då klättrar förbi Rissne och Lindesberg i tabellen. 

Nu väntar en spelledig helg, tid för återhämtning, och sedan är vi redo att ta oss an Solna på hemmaplan den 2/3 kl 16.00. VÄLKOMNA!

Årsmöte 21/3-2019
2019-02-08 14:26

Välkomna på årsmöte Torsdag 21/3-2019 kl 18.30 

Mötet hålls i konferensrummet i Mariebergshallen.
Välkommen till den 47:e Trettonhelgcupen!
2018-12-03 15:37
Den 5 januari är det dags för den 47:e Trettonhelgscupen i Karlstad!
Plats: Idrottshuset, Sundsta, Karlstad
Tid: 9.00-19.00
Klass: Dam, Herr

Läs mer i inbjudan
Restaurangchansen
2018-11-30 10:42
Nu säljer vi Restaurangchansen. Den kostar 260:- och 50% går till klubben. Restaurangchansen finns som app eller häfte. Du beställer via din närmaste KVK-medlem.
Kontakta din tränare om du inte har fått en beställningslista.
 
Instagram
Våra samarbetspartners