SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Prova på!
Visste du att volleyboll är en av världens största bollsporter? 
I Sverige finns ungefär 200 föreningar som erbjuder volleyboll och beachvolley.

Volleybompa - 3-6 år

För de allra minsta barnen finns Volleybompa. Här tränar barn och föräldrar tillsammans där fokus ligger på kroppskontroll och koordination samt enkla bollekar. Ett första steg in i volleybollens värld mao.


Kidsvolley  - 6-9 år

Nästa steg är Kidsvolley som spelas både utomhus och inomhus.  – en form av volleyboll som är enkel och framförallt rolig att spela. Kidsvolley spelas på olika nivåer beroende på hur långt barnen har kommit i träning och utveckling.


4-manna - 10-14 år

De lite äldre barnen spelar volley 2000, som passar bra även för andra åldrar och är perfekt som nybörjar och motionsspel. Här spelar du med studs. Hur går spelet till? Läs mer på volleybollförbundets barn- och ungdomssidor.


Juniorer och seniorer

Volleyboll beachvolley kan spelas på alla nivåer även av vuxna. De allra bästa är med i Elitserien i volleyboll eller spelar på Swedish Beach Tour utomhus. Andra bildar lag för att hålla igång och motionera med sina vänner. Sverigeserien i volleyboll och Opentävlingar i beachvolley finns för att tex. kompislag ska få möjlighet att tävla.

 Kom och prova på med oss!

Du är välkommen att prova om volleyboll är något för dig! Om du vill fortsätta spela med Karlstads VK så behöver du betala en medlems- och träningsavgift i föreningen. När du har betalat din avgift licenseras du som volleybollspelare och du får då delta i matcher och turneringar samt att du är försäkrad. 

Kontakta oss på karlstadvk@hotmail.se för att ta reda på vilken avgift som gäller för just dig.

 
Instagram
Våra samarbetspartners